Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Marele solist Rammstein, pe patul de spital la terapie intensivă din cauza Covid-19. În ce stare se află în aceste momente

Till Lindemann, solistul trupei germane rock Rammstein, în vârstă de 57 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus. Acesta se află la terapie intensivă, în stare critică, într-un spital din Berlin, anunţă BILD, ciatt de Agerpres.

Marele solist Rammstein, pe patul de spital al terapie intnsivă din cauza Covid-19. În ce stare se află în aceste momente

UPDATE 14:45: Cotidianul german BILD scrie că Till Lindemann este în continuare la terapie intensivă, dar starea lui s-a mai ameliorat şi viaţa nu îi este pusă într-un pericol iminent.

UPDATE BILD: "Viaţa nu îi mai este pusă în pericol"

Till Lindemann, solistul trupei germane rock Rammstein, în vârstă de 57 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus. Acesta se află la terapie intensivă, în stare critică, într-un spital din Berlin, anunţă BILD.

Rammstein a susţinut un concert la Moscova pe 15 martie, iar BILD scrie că Lindemann a început să arate primele simptome după revenirea din Rusia. Iniţial, solistul trupei Rammstein a fost diagnosticat cu o pneumonie severă.

Recomandari