Antena Căutare

Marinari romani, arestati pentru ca ar fi aruncat pasageri congolezi in ocean

Mai multi marinari romani au fost retinuti in Argentina, fiind acuzati ca ar fi aruncat in apele oceanului patru pasageri clandestini, informeaza agentia spaniola EFE.

Autoritatile argentiniene au arestat preventiv sapte persoane (comandantul navei, secundul acestuia si alti cinci membri) pentru ca ar fi aruncat peste bord, in ocean, patru pasageri congolezi.

Nava, ce apartinea unui armator grec si naviga sub pavilionul Insulelor Marshal, a plecat, la inceputul lunii iulie, din Congo catre portul argentinian Rosario. Echipajul ambarcatiunii a descoperit, la bord, la scurt timp dupa ridicarea ancorei, sapte congolezi care incercau sa calatoreasca ilegal. Atunci, comandantul a decis sa revina in port pentru a-i debarca.

Ulterior, cand nava se afla in largul oceanului, alte patru persoane de origine congoleza au fost gasite ascunse pe vas. Ele nu au mai avut scapare, fiind legate si aruncate in apele oceanului.

Cei arestati preventiv sunt Florin Filip, comandant, Robert Racovita, secund, si alti cinci marinari filipinezi.

FOTO: intomobile.com

Hosni Mubarak, fostul presedinte egiptean, a fost eliberat... Sexy-consiliera Papei Francisc aduce numai necazuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x