Antena Căutare

Mărturia cutremurătoare a unei românce prinsă în atentatul londonez: „Era foarte mult sânge pe stradă, peste tot, până şi la noi în magazin”

O româncă nu îşi poate reveni din şoc după ce a fost martoră la scenele groazei de la Londra. Roxana are 26 de ani şi în momentul atacului, se afla foarte aproape de locul în care duba a intrat în pietoni. Tocmai închidea casa de pariuri al cărei manager este când, alarmată de sirenele ambulanţelor şi ale maşinilor de poliţie, una din subalterne i-a cerut să plece. Câteva secunde mai târziu, femeia a fost înjunghiată de patru ori de terorişti, iar acum se zbate între viaţă şi moarte.

Este în stare de şoc, dar teafără şi nevătămată. Îşi reproşează, însă, că n-a putut să facă mai mult pentru una dintre colegele ei, Channel, angajată a unei case de pariuri pe care românca o manageriază.

Florin Morariu, eroul din atentatul de la Londra, trece prin momente cumplite: „Mă tem pentru viața mea”... Asta înseamnă să fii mafiot. Un cap al celebrei organizații este sărutat pe mână în timp ce este arestat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x