Antena Căutare

Masuri de securitate extreme la prezidentialele din Rusia: Peste 380.000 de politisti, in strada

Ministerul rus de Interne a anuntat ca Politia a luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea la alegerile prezidentiale din data de 4 martie, in care actualul premier Vladimir Putin este considerat drept favorit, cu peste 60% din sufragii, potrivit ultimelor sondaje.

Peste 380.000 de angajati ai Ministerului de Interne vor fi angajati in asigurarea securitatii procesului de vot din 4 martie, cu sprijinul a peste 29.600 de garzi voluntare si a peste 30.800 de reprezentanti ai companiilor private de securitate.

De asemenea, cu o zi inaintea votului, toate cele 94.332 de sectii de votare vor fi verificate de experti cu caini antrenati pentru a gasi explozibil si cu detectoare de metale.

Dupa verificari, vor fi plasate garzi permanente la sectiile de vot, care vor pleca doar dupa ridicarea buletinelor de vot.

Rusia cere Ucrainei extradarea unui suspect in cazul atentatului la adresa lui Putin... "Martisor" pentru romani de la premierul olandez: "Suntem impotriva aderarii Romaniei si Bulgariei la Sch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x