Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Momentul asasinării generalului Qasem Soleimani, filmat! A fost spulberat! A putut fi identificat datorită unui inel! Atenție, imagini tulburătoare! FOTO, VIDEO

Momentul în care generalul iranian Qasem Soleimani a fost ucis, la comanda președintelui american Donald Trump, a fost filmat.

Momentul asasinării generalului Qassem Soleimani a fost filmat!

Convoiul generalului Qasem Soleimani a fost lovit de rachete, în apropiere de aeroportul internațional din Bagdad.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din proximitatea aeroportului. Imaginile au fost făcute publice de televiziunea irakiană AhadTV. În videoclipul obținut de Daily Mail se poate vedea cum o rachetă lovește mai multe mașini.

Potrivit Fars News Agency, alături de Soleimani au mai fost uciși și comandantul unei miliții irakiene, Abu Mahdi al-Muhandis, generalul Hussein Jafari Nia, generalul-maior Hadi Taremi colonelul Gărzilor, Shahroud Mozaffari Nia și căpitanul Waheed Zamanian.

Trupul lui Soleimani a fost spulberat în atac. Un oficial a declarat că rămășițele lui au putut fi identificate doar datorită unui inel pe care el obișnuia să îl poarte pe mâna stângă.

Momentul asasinării generalului Qasem Soleimani, filmat! A fost spulberat! A putut fi identificat datorită unui inel! Atenție, imagini tulburătoare! FOTO, VIDEO

O imagine tulburătoare circulă în mass media din Iran, în care ar apărea o mână a lui Soleimani, cu acest inel pe un deget.

Totuși, un inel similar a fost purtat și de Abu Mahdi al-Muhandis, care a murit în același asasinat, potrivit Daily Mail.

După uciderea lui Qasem Soleimani, Iranul a promis o „răzbunare teribilă împotriva Americii”. Scandând „Moarte Americii” și ținând afișe cu generalul Qasem Soleimani, mii de oameni au protestat pe străzile din capitala Iranului după rugăciunile de vineri.

Liderul suprem Ayatollah Khamenei a anunțat o perioadă de doliu național de trei zile în onoarea lui Soleimani.

Potrivit Pentagonului, generalul iranian „pregătea planuri de atacare a diplomaţilor şi soldaţilor americani din Irak şi din toată regiunea”.

Recomandari