Antena Căutare

Imagini șocante! Momentul în care un tată își aruncă bebelușul de șase luni de pe acoperiș. Ce s-a întâmplat cu cel mic: ”Aruncă! Aruncă!”

Un bărbat din Africa de Sud, care protesta, în Port Elizabeth, față de decizia autorităților locale de a dărâma zeci de barăci și-a aruncat de pe acoperiș fetița de 6 luni.

Un bărbat din Africa de Sud, care protesta, în Port Elizabeth, față de decizia autorităților locale de a dărâma zeci de barăci și-a aruncat de pe acoperiș fetița de 6 luni.

Disperat, tatăl s-a urcat pe acoperiș cu fetița și i-a amenințat pe polițiști că o aruncă dacă nu opresc demolările. Un agent de poliție a încercat să-l convingă să nu facă un gest nesăbuit, în timp ce mulțimea furioasă scanda de jos: ”Aruncă! Aruncă!

Fetia a fost salvata ca prin minune de polițiștii veniti la fata locului, care au prins-o în ultima clipă, potrivit Daily Mail. Autoritățile din Kwadwesi au decis demolarea a 90 de barăci în care se locuia ilegal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tragedie fără margini! Cântăreață însărcinată în 8 luni, împușcată pe scenă de un spectator. Atenție, imagini șocante! (... A început războiul. SUA, Marea Britanie şi Franţa au atacat Siria. Rusia: "Astfel de acţiuni nu vor rămâne fără con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x