Căutare Live

Negociatorul britanic al Brexitului David Frost afectat, după Barnier, de noul coronavirus

Negociatorul britanic în discuţiile cu privire la relaţia post-Brexit cu Bruxellesul, David Frost, s-a izolat, după ce a prezentat ”simptome uşoare” ale unei posibile infecţii cu noul coronavirus, a anunţat vineri Downing Street, relatează AFP.

Negociatorul-şef UE al Brexitului, francezul Michel Barnier, a anunţat joi că a fost ”testat pozitiv” cu covid-19.

Nicio precizare nu a fost comunicată imediat cu privire la faptul dacă Frost a făcut sau nu un test de depistare.

”David prezintă simptome uşoare şi urmează recomandări de izolare”, a anunţat un purtător de cuvânt al Downing Street.

În pofida pandemiei, Londra refuză în continuare să ia în calcul o prelungire a negocierilor dincolo de termenul-limită de la sfârşitul anului, după plecarea Regatului Unit din Uniunea Europeană (UE) la 31 ianuarie.

A doua rundă a negocierilor între Bruxelles şi Londra în vederea definirii viitoarei relaţii comerciale, care urma să aibă loc fizic miercuri, în capitala britanică, a fost anulată din cauza pandemiei.

Sursa : news.ro

Washingtonul salută eliberarea a doi americani în Iran şi Liban... Cum încearcă Polonia să țină în frâu epidemia de coronavirus. Străzile vor fi dezinfectate cu vodcă de contrabandă...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri