New York - MoMa, Met şi teatrele de pe Broadway, închise. Tribeca Film Festival, amânat

Muzeul de Artă Modernă (MoMa), Muzeul Metropolitan şi teatrele de pe Broadway vor fi închise în următoarea perioadă, după ce guvernatorul Andrew Cuomo a anunţat restricţionarea evenimentelor care adună mai mult de 500 de persoane. Organizatorii Tribeca Film Festival, care urma să aibă loc în aprilie, au anunţat că amână ediţia de anul acesta.

Muzeele au fost închise joi.

„Nu există cazuri confirmate care să aibă legătură cu muzeul. Suntem de părere că trebuie să facem tot ce putem pentru a asigura un mediu sigur şi sănătos pentru comunitatea noastră, ceea ce acum înseamnă că trebuie să reducem la minim adunărările”, a anunţat Met.

Nu este clar când va fi redeschis, însă MoMa este aşteptat să îşi reprimească vizitatorii începând cu 30 martie.

Şi Brooklyn Museum îşi închide porţile vineri. Toate teatrele de pe Broadway şi-au suspendat activitatea.

Cea de-a 19-a ediţie a festivalului de film Tribeca, fondat de actorul Robert De Niro, urma să aibă loc între 15 şi 26 aprilie. Joi seară, organizatorii au spus că va fi amânată pentru o perioadă care va fi ulterior anunţată.

La festival erau aşteptaţi să participe 150.000 de oameni.

Sursa : news.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri