Antena Căutare

Nicio zi fără linişte! Un cutremur de 6,4 GRADE s-a produs în urmă cu puţin timp! E cel mai mare din ultimii trei ani

În ultimele luni, pământul pare să nu-şi mai găsească liniştea. Chiar în această dimineaţă, un cutremur puternic, cu magnitudinea de şase grade s-a produs în Noua Zeelandă.

În ultimele luni, pământul pare să nu-şi mai găsească liniştea. Chiar în această dimineaţă, un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,4 grade s-a produs în Noua Zeelandă.

Potrivit BBC, seismul a avut loc puţin timp înainte de ora locală 07.00 (luni, 20.00 ora României), la aproximativ 100 de kilometri vest de oraşul Christchurch, iar epicentrul a fost localizat la o adâncime de cinci kilometri.

Potrivit serviciului neozeelandez de monitorizare a dezastrelor, seismul a fost urmat de 30 de replici, care au avut magnitudinea de 4,2 grade.

Deocamdată nu au fost anunţate victime sau pagube materiale, însă specialiştii avertizează că este posibil ca acestea să apară ulterior. De asemenea, există avertizarea producerii altor replici.

HA-HA-HA! Ce se întâmplă cu brazii de Crăciun din Marea Britanie te va impresiona teribil! Nişte fiinţe au profitat din ... Bunăciunea asta a minţit cu NERUŞINARE şi riscă să ajungă la închisoare! Oamenii au rămas şocaţi când au aflat ce ascund...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x