Antena Căutare

Nu s-a mai întâmplat de mai bine de 40 de ani! Weekendul acesta, temperaturile vor exploda. Capitala, sub COD ROŞU de caniculă

Veşti rele vin de la specialişti. Meteorologii anuntă TEMPERATURI RECORD în acest weekend. Prognozele arată că s-ar putea înregistra cea mai mare temperatură din istoria continentului.

Veşti rele vin de la specialişti. Meteorologii anuntă TEMPERATURI RECORD în acest weekend. Prognozele arată că s-ar putea înregistra cea mai mare temperatură din istoria continentului.

Se anunţă vacanţe fierbinţi pentru românii care pleacă în Portugalia sau Spania. Un val de caniculă extremă loveşte vestul continentului. În weekend s-ar putea atinge maxima absolută pentru Europa: 51 de grade Celsius la umbră. Entuziasmaţi însă de gândul călătoriei, turiştii nu par deloc deranjaţi de temperaturile de foc.

Codul roşu de caniculă al meteorologilor vizează Portugalia, Spania, Elveţia şi Croaţia. Este însă doar începutul. Iar finalul săptămânii ar putea fi cel mai fierbinte din ultimele decenii, cu temperaturi de până la 51 de grade în Spania.

Avertizările meteo s-au transformat şi în alerte de călătorie. Ministerul de Externe actualizează zilnic aceste atenţionări. Cele mai noi îi vizează pe cei care vor să meargă în Spania, Portugalia sau Franţa. Agenţii de turism care au vândut pachetecătre aceste destinaţii îşi sfătuiesc clienţii să se hidrateze şi să evite expunerea la soare.

Val de căldură ”fără precedent”: ZECI de morți și culturi distruse. Primul bilanț al fenomenului EXTREM care s-ar putea ... După ce a pierdut 100 de miliarde într-o zi, FACEBOOK primește încă o lovitură! O persoană importantă din companie și-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x