Căutare Live

Meteorologii au făcut anunţul! Ce se întâmplă cu VREMEA în weekend. Prognoza meteo pentru zilele următoare

Europa este lovită de caniculă. Meteorologul ANM Oana Păduraru a precizat, la Antena 3, că în perioada următoare, vremea se va ameliora şi nu va mai ploua.

Europa este lovită de caniculă. Meteorologul ANM Oana Păduraru a precizat, la Antena 3, că în perioada următoare, vremea se va ameliora şi nu va mai ploua.

„Venim cu vești bune. În această noapte și mâine, pe partea de vest, sud-vest, dar și în zona de munte vor mai fi pe arii restrânse averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în timp ce în restul teritoriului va fi o vreme predominant frumoasă, cu înnorări trecătoare.

Pentru restul zilelor, va fi o vreme predominant frumoasă în țară, cu cer variabil, înnorări trecătoare, în zona montană. Sub aspect termic stăm bine, nu ne apropiem de valorile cu care se confruntă restul Europei. Vom avea cel mult 30-34 de grade la amiază, minimele vor fi apropiate de normal”, a spus meteorologul Oana Păduraru.

​<

Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Este cod galben de INUNDAȚII în 15 județe! Intervalul orar și locurile în care pericolul atinge cot... Avertisment de vreme SEVERĂ IMEDIATĂ! Este cod GALBEN de furtuni și ploi violente, în jumătate din țară!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri