Căutare Live

O călugăriţă de 84 ani a fost condamnată la închisoare pentru un protest într-o centrală nucleară

Evenimentul a avut loc în Statele Unite, iar credincioasa octogenară s-a ales cu o condamnare de trei ani cu închisoare

Evenimentul a avut loc în Statele Unite, iar credincioasa octogenară s-a ales cu o condamnare de trei ani cu închisoare!

Ajutată de doi prieteni, sora Megan Rice a reuşit să pătrundă în interiorul celei mai bine supravegheate centrale nucleare din SUA! La doi ani de când a înşelat filtrele de la Y-12 National Security Complex, călugăriţa a fost găsită vinovată şi condamnată la 35 de luni în spatele gratiilor!

Cei trei protestatari n-au afectat nimic din interiorul centralei, mulţumindu-se să scrie diverse mesaje pe clădirile unde erau depozitate materiale folosite în fabricarea bombelor nucleare.

Fotografia din deșert care a impresionat lumea e un fals! Povestea băiețelului sirian e alta!... Imagini cutremurătoare din Kiev cu protestatari morți!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri