Antena Căutare

O elevă a fost înjunghiată în gât cu o foarfecă! „Am găsit-o într-o baltă de sânge”

O elevă a fost înjunghiată în gât cu o foarfecă pe stradă, miercuri seară, după ce a fost fugărită de aproape 15 adolescenți. Fata a fost găsită de trecători care au sunat la numărul de urgențe.

O elevă a fost înjunghiată în gât cu o foarfecă pe stradă, miercuri seară, după ce a fost fugărită de aproape 15 adolescenți. Fata a fost găsită de trecători care au sunat la numărul de urgențe.

„Era rănită la gât și la o mână. Oamenii s-au panicat, deoarece fata sângera mult în zona gâtului”, a spus una dintre persoanele care au găsit eleva înjunghiată cu o forfecă pe stradă , în orașul englez Coventry, West Midlands.

Eleva înjunghiată cu o foarfecă, în vârstă de 14 ani, a fost transportată la spital, iar rănile ei nu i-ar pune în pericol viața.

În urma acestui incident a fost arestată o adolescentă în vârstă de 16 ani, suspectată că ar fi înjunghiat eleva.

„Ar fi fost atacată cu o foarfecă, dar nu suntem siguri de obiectul ce a fost folosit în atac. Se pare că a fost vorba despre un conflict între eleve care se cunoșteau. A fost arestată o elevă de 16 ani care ar avea legătură cu acest incident”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Anul trecut, la o stradă distanță de locul acestui incident, un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost omorât prin înjunghiere. Atacatorul, de aceeași vârstă, a fost condamnat la închisoare pe viață.

„Nu mai suport”. O mamă singură imploră statul să îi ia fiicele adolescente: "Nu le mai iubesc!"... Un băiețel de doi ani, la un pas de moarte după ce a mâncat popcorn! Mama lui a explicat cum a fost posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x