Antena Căutare

O familie de romani i-a jefuit timp de doi ani pe calatorii trenurilor londoneze

Jurnalistii de la Daily Mail relateaza ca o familie de hoti de buzunare profesionisti din Romania a jefuit numeroase persoane in trenurile din Marea Britanie.

Sase membri ai familiei Rostas, doua femei si patru barbati cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, sunt acum pusi sub acuzare dupa ce au furat timp de doi ani de la pasagerii care faceau naveta intre Londra si Kent.

Hotii romani aveau un plan bine stabilit. Mergeau in tren seara tarziu, cand navetistii erau prea obositi sau chiar sub influenta alcoolului si nu mai erau capabili sa riposteze. Faceau acest lucru si dimineata foarte devreme, cand pasagerii erau extrem de adormiti sau ascultau muzica la casti si nu sesizau furturile.

De cele mai multe ori, romanii le furau telefoanele mobile pe care le vindeau apoi in Romania. Cartelele SIM din telefoane le foloseau pentru a face apeluri scumpe catre Romania si Spania.

Momentele in care hotii romani furau de la cele 40 de victime cunoscute pana acum au fost surprinse de camerele de supraveghere din trenuri. Majoritatea pagubitilor au declarat ca nu isi amintesc sa fie jefuiti, ci doar si-au dat seama cand au coborat din tren ca le lipsesc telefoanele.

Daily Mail spune despre hoti ca sunt romani, fara a preciza ca in realitate sunt totusi reprezentanti ai etniei rome din Romania.

Foto: Stephanie Schaerer

Romanii, in topul delincventei in Franta... Vladimir Putin a mers cu bobul la periferia Moscovei: Este minunat, va recomand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x