A născut în tren, după ce au apucat-o chinurile facerii printre alți călători! „Câțiva oameni i-au ținut o pătură”

 

O femeie a născut într-un tren aglomerat din Irlanda, marți, cu ajutorul unui medic și al unei asistente care se numărau printre călători.

Cei doi pasageri s-au alăturat echipajului de urgență și au ajutat femeia să nască o fetiță sănătoasă.

Femeia a născut într-un spațiu aflat între vagoane, închis cu uși din sticlă. Câțiva angajați ai companiei ferate au ținut o pătură pentru a-i asigura femeii intimitate.

Trenul s-a oprit într-o stație timp de 80 de minute, înainte ca paramedicii să ia nou-născutul și pe mama acestuia pentru a-i transporta la spital.

„Toată lumea a fost foarte respectuoasă și atentă ca biata femeie să aibă intimitate în situația dată”, a declarat un pasager pentru The Independent.

Potrivit acestuia, femeia a fost ajutată la naștere de doctorul-pasager, de un turist american și de un angajat croat al căii ferate.

La momentul în care a avut loc naștreea, trenul era foarte aglomerat, deoarece mulți oameni călătoreau către Dublin pentru un concert Backstreet Boys.

Un purtător de cuvânt al companiei Irish Rail a declarat că acest copil, a cărui identitate nu o va dezvălui, ar putea primi gratuitate la călătoriile cu trenul, în viitor.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI