Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

O femeie a rămas cu capul înțepenit în poarta unei case timp de cinci ore. Ce a vrut să facă

Momente îngrozitoare trăite de o femeie curioasă! Aceasta a rămas cu capul înțepenit între barele de fier ale unei porți timp de cinci ore, după ce a ros-o curiozitatea să vadă ce face vecina sa

Momente îngrozitoare trăite de o femeie curioasă! Aceasta a rămas cu capul înțepenit între barele de fier ale unei porți timp de cinci ore. Cum a ajuns femeia cu capul blocat în poarta vecinei

Accidentul teribil a avut loc în localitatea Virginia, Peru, iar imaginile au devenit virale în scurt timp. Deși gravitatea situației este una extrem de mare, mulți utilizatori au avut păreri diferite, dar și contradictorii. Foarte mulți dintre internauți au considerat că această "pedeapsă" a fost meritată din plin de femeie, pentru că a fost curioasă și și-a băgat capul unde nu i-a fiert oala", potrivit vechiului proverb românesc.
Alte persoane au considerat că femeia nu a făcut nimic rău pentru a merita acest chin, iar unii bărbați au luat această întâmplare ca pe o lecție de viață, din care speră că femeia și alte persoane de genul aceasta vor avea de învățat.

Potrivit presei locale, femeia a fost nevoită să aștepte cinci ore în această postură incomodă, până la sosirea pompierilor, care cu greu au reușit să-i scoată capul dintre fiare.
Din câte se poate observa în imagini, femeia și-a înfipt tot capul în gard, astfel încât pompierii au fost nevoiți să o tragă de gât pentru a reuși să o salveze teafără.
Femeia a motivat gestul ei explicând că a vrut să vadă dacă vecina sa este acasă, însă localnicii și autoritățile sunt sceptici vizavi de veridicitatea declarațiilor.

Recomandari