Antena Căutare

O femeie a fost arestată după ce și-a împușcat iubitul pentru că sforăia prea tare! Bărbatul, găsit într-o baltă de sânge!

O femeie în vârstă de 47 de ani, din Florida, Statele Unite ale Americii, a fost arestată după ce și-a împușcat iubitul pentru că sforăia prea tare. 

O femeie în vârstă de 47 de ani, din Florida, Statele Unite ale Americii, a fost arestată după ce și-a împușcat iubitul pentru că sforăia prea tare.

Lorie Morin, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat pentru tentativă de crimă, după ce partenerul ei de viață a fost transportat de urgență la spital, după ce l-a împușcat.

Inițial, anchetatorii au crezut că bărbatul a fost împușcat accidental, însă după ce acesta a fost chestionat, oamenii legii au aflat că totul s-a întâmplat pentru că sforăia prea tare, ceea ce a enervat-o teribil pe femeie.

Acum, bărbatul se află în spital, dar este în afara oricărui pericol. El a fost găsit într-o baltă de sânge, în locuința lor, după ce fusese împușcat în zona axilei, în partea dreaptă.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că incidentul s-a petrecut după ce au băut rom și au jucat rummy. Ulterior, însă, bărbatul a povestit că ea și-a ieșit din minți pentru faptul că sforăia prea tare.

Fetiță de 5 ani crescută în condiții șocante. Nu știe să vorbească, nu a văzut niciodată un fruct, n-a dormit într-un pa... România, amenințată! Rusia pregătește o invazie militară! Ce a ieșit la iveală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x