Antena Căutare

O noua zi de greva generala in Grecia. Fortele de ordine sunt in stare de alerta

Transportul in comun va fi iarasi paralizat, cursele aeriene vor fi date peste cap, iar magazinele si scolile vor ramane inchise. In plus, fortele de ordine sunt in stare de alerta dupa ce ieri, protestele de strada au degenerat in lupte violente cu politia.


Printre manifestanti s-au amestecat sute de anarhisti. Tinerii, cu cagule pe fata i-au atacat pe politisti cu pietre si coctailuri Molotov. Luati pe nepregatite, agentii s-au refugiat intr-un gang si au chemat intariri. Un alt grup de anarhisti a incercat sa incendieze doua hoteluri de lux din Atena.

Autoritatile elene se tem ca violentele vor fi reluate din nou, astazi, in cea de-a doua zi de greva generala. Sindicatele din mai multe domenii au decis sa intrerupa munca si sa iasa iarasi in strada. Protestatrii incearca astfel sa convinga Guvernul sa renunte la masurile de austeritate cerute de FMI si Uniunea Europeana.

sursa:Jurnalul.ro

Premierul din Kosovo, Hasim Taci, acuzat de trafic de organe umane... UPDATE! Fondatorul WikiLeaks a fost eliberat conditionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x