Antena Căutare

Premierul din Kosovo, Hasim Taci, acuzat de trafic de organe umane

Premierul din Kosovo, Hasim Taci, a fost liderul unei retele de trafic ilegal cu organe umane. Asta sustine un raport al Consiliului European, ajuns recent in mainile presei. Potrivit documentului, gruparea lui Taci preleva organe de la priozonierii sarbi si romi, si le vindea apoi pe piata neagra.


Autoritatile din Pristina au negat categoric acuzatiile pe care le-au numit "absurde". Misiunea Uniunii Europene in Kosovo a inceput o investigatie in acest caz.

Comunitatea internationala si opinia publica au reactionat imediat.

Controversatul document care il acuza pe Hasim Taci a fost redactat de Dick Marty. Acesta e raportorul Consiliului Europei, care in urma cu cativa ani, a fost insarcinat sa investigheze si problema inchisorilor secrete ale CIA.

Al-Qaeda pregateste atacuri sinucigase in Europa si SUA, in perioada sarbatorilor de iarna... O noua zi de greva generala in Grecia. Fortele de ordine sunt in stare de alerta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x