Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor (r)

O profesoară a recunoscut că și-a „făcut de cap” cu un elev, iar explicația ei este revoltătoare: „Erau identici!”

O profesoară, mamă a trei copii, a ajuns în spatele gratiilor, după ce a recunoscut că a făcut amor cu un elev, în anexa sălii de clasă în care preda. Explicația dată de femeie este revoltătoare.

O profesoară, mamă a trei copii, a ajuns în spatele gratiilor, după ce a recunoscut că a făcut amor cu un elev, în anexa sălii de clasă în care preda. Explicația dată de femeie este revoltătoare.

Laura Bucy, 33 de ani, are trei copii și este divorțată. Femeia, profesoară de gastronomie la Liceul Twinsburg, din Ohio, SUA, i-a mărturisit fostului ei socru că a întreținut relații sexuale cu un elev de-al său, care „semăna perfect” cu fostul ei soț.

Profesoara și amantul ei minor și-au trimis mai multe fotografii și înregistrări video indecente, înainte de a-și consuma relația, în anexa sălii de clasă în care preda femeia.

Încercând să își explice, cumva, comportamentul, Laura a scris un mesaj pe blogul personal: „Îmi petrec ziua înconjurată de adolescenți în care urlă hormonii, care abia acum învață să și-i țină în frâu, și încerc să îi învăț cum să gătească...”

În fața judecătorului, profesoara și-a recunoscut vinovăția. Își va afla sentința la sfârșitul lunii August.

În timp ce era interogată de polițiști, Laura a povestit că a început relația cu elevul când trecea printr-o perioadă dificilă. Avea trei copii de crescut, tocmai fusese părăsită de soț, avea serviciu, tocmai se reînscrisese la facultate și se simțea „copleșită”.

„Am simțit că între noi este o legătură puternică. Totul a început într-o după-amiază, când a rămas în clasă să mă ajute să strâng materialele folosite”, a spus femeia.

Adevărul a ieșit la lumină în momentul în care profesoara și-a vizitat fostul socru, spunându-i că trebuie să-și „mărturisească păcatele”.

Elevul le-a spus anchetatorilor că profesoara a fost cea care l-a abordat, sărutându-l în anexa sălii de clasă, după ce plecaseră toți colegii săi. Nu a spus nimănui, pentru că nu a vrut să-i creeze probleme.