Antena Căutare

O profesoara din California a fost ucisa in fata elevilor sai

O  intreaga comunitate din Long Beach, California, este in doliu dupa ce o profesoara de la o scoala elementara a fost omorata in fata propriilor elevi.

Kellye Taylor, in varsta de 53 de ani, profesoara la Academia Huntington din Long Beach, California, a fost injunghiata mortal in spate. Incidentul s-a petrecut vineri, in timp ce isi supraveghea elevii care se jucau in parc cu ocazia zilei numita "Fun Friday" (Vinerea distractiva).

Martorii acestui atac infiorator au fost cativa dintre copiii de clasa a sasea care erau in parc. Ei au fugit inapoi la scoala, care era in apropiere, pentru a cere ajutor, potrivit Associated Press.

La scurt timp dupa incidentul fatal, ofiterii l-au arestat pe ginerele femeii, Steven Brown. Politia e declarat ca barbatul ar fi fost extrem de suparat din cauza faptului ca femeia obtinuse custodia nepotilor sai. Membrii familiei au declarat ca Brown, suspectul principal, nu ar fi capabil de crima.

"Cum a putut face asa ceva in fata acestor copii?" a declarat sora mai tanara a lui Kellye, Pamela Huffman, care lucreaza la aceeasi scoala. "E ca un cosmar. E ca si cum as vrea sa ma trezesc dintr-un vis urat. Dar, în realitate, este ceea ce este. Sora mea nu mai e cu noi", a spus o alta sora a femeii, Mary Bryant.

Kellye Taylor, care adora sa fie in preajma elevilor sai, avea trei copii. Dupa aceasta tragedie, familia si prietenii au aprins lumanari la Orizaba Park, locul unde Kellye a fost ucisa.

Alerta! Drogul rusesc Krokodil face din ce in ce mai multe victime in SUA!... VIDEO! Noroc chior: A fost lovita de doua ori de tren, intr-o zi, dar a scapat doar cu o mana rupta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x