Antena Căutare

Visul de a se alinia standardelor societății i-a adus moartea! Maria a murit pe patul de spital, după o operație de rinoplastie, la 21 de ani

Dorința unei tinere de a avea un nas mai frumos i-a adus sfârșitul. Familia a fost cea care i-a făcut cadou intervenția de rinoplastie, cu ocazia zilei de naștere, însă intenția bună s-a transformat într-o tragedie. 

Dorința unei tinere de a avea un nas mai frumos i-a adus sfârșitul. Familia a fost cea care i-a făcut cadou intervenția de rinoplastie, cu ocazia zilei de naștere, însă intenția bună s-a transformat într-o tragedie.

Citește și: A păcălit sistemul medical pentru că voia să își facă o operație estetică la nas, pe gratis! „M-am născut aici. Chiar nu cred că am făcut ceva atât de greşit”

Maria Chiara, o tânără în vârstă de 21 de ani, a fost mereu nemulțumită de aspectul nasului ei. De ziua ei, însă, familia s-a gândit să-i facă cadou o rinoplastie. Astfel, ea a ajuns să fie operată la clinica ”Casa del Sole”, Formia, însă în timpul intervenției tânăra a făcut stop cardio respirator și a murit după scurt timp, la spital, scrie ilmessaggero.it.

Citește și: „Cea mai bătrână Barbie” și-a făcut a 105-a operație estetică! Cât a costat-o obsesia de a deveni „femeia din plastic”- Foto

Familia acuză acum că, în timpul operației, alimentarea cu oxigen ar fi fost întreruptă. Tocmai de aceea, a solicitat examinarea tubului prin care se introduce oxigenul. De asemenea, aceștia au suspiciuni cu privire la medicamentul folosit pentru a reduce sângerarea în timpul operației.

Citește și: Cele mai bizare operații estetice făcute de românce în 2018!

Autoritățile așteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a ști, cu exactitate, ce a dus la decesul tinerei de doar 21 de ani.

Statele Unite nu vor livra avioane Turciei... Congresmenii americani şi-au intensificat atacurile împotriva Facebook legate de criptomoneda Libra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x