Antena Căutare

Olanda: Incendiu puternic la o fabrica de produse chimice

Incendiu puternic la o fabrica de produse chimice din sudul Olandei. Nicio persoana nu a fost ranita, dar localnicii au fost sfatuiti sa ramana in case pentru a nu fi afectati de fumul toxic.

Zecile de angajati ai fabricii de produse chimice au fost evacuati la timp, inainte ca incendiul sa ia amploare. Autoritatile se temeau, insa, ca fumul toxic ar putea avea efecte negative asupra locuitorilor din zona.

Flacarile au atins la un moment dat inaltimea de patruzeci de metri, iar norul de fum a ajuns deasupra unui oras situat la 15 kilometri departare.

Autoritatile i-au sfatuit pe localnici sa-si inchida ferestrele si usile, pentru a nu inhala fum toxic, si sa-si tina in interior animalele de companie. Exploziile neincetate din fabrica in flacari i-au speriat pe jurnalistii veniti sa transmita de la fata locului.

In cele din urma, pompierii au reusit sa stapaneasca focul iar analizele au aratat ca in aer nu se mai aflau produse periculoase.

Anchetatorii nu stiu, deocamdata, din ce cauza a izbucnit incendiul.

Google a colectat ilegal date private, pentru StreetView, in Coreea de Sud... "Aventurile lui Huckleberry Finn", cenzurate de o editura americana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x