Antena Căutare

OMS lansează acuzații revoltătoare. Guvernele nu doresc stoparea coronavirusului, iar situația se va înrăutăți: "Va fi tot mai grav"

Revenirea la vechea normalitate este un vis îndepărtat. Organizaţia Mondială a Sănătăţii acuză guvernele că nu iau măsurile necesare pentru a stopa răspândirea coronavirusului. Directorul organizaţiei susţine că situaţia se va înrăutăţi.

OMS lansează acuzații revoltătoare. Guvernele nu doresc stoparea coronavirusului, iar situația se va înrăutăți: "Va fi tot mai grav"
OMS lansează acuzații dure. Guvernele nu doresc stoparea coronavirusului | Hepta

Situaţia se va înrăutăţi dacă virusul ucigaş nu este tratat ca inamicul public număr unu. Situaţia cea mai gravă rămâne pe teritoriul american, unde Casa Alba e în război cu experţii medicali.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

13 milioane de oameni infectați cu Covid-19 la nivel global

Coronavirusul a infectat peste 13 milioane de oameni la nivel global, dintre care mai mult de un milion au fost raportaţi în ultimele cinci zile. Pusă în faţa acestui bilanţ negru, Organizaţia Mondială a Sănătăţii cere măsuri stricte pentru a fi încetinită răspândirea.

Citește și:

Previziune înspăimântătoare, de la ONU! Ce ar putea urma după pandemia de coronavirus. „130.000.000 de oameni ar putea fi afectați!”

În Statele Unite, Casa Albă continuă însă războiul cu experţii medicali. Epidemiologul şef Anthony Fauci este acuzat de consilierii lui Trump că ar fi făcut o serie de greşeli în gestionarea crizei. Fauci susţine că numărul de cazuri este mai important ca rata mortalităţii când vine vorba de redeschiderea economiei. Florida, Texas şi California se află în mijlocului focarului din Statele Unite, iar autorităţiile reintroduc restricţii.

Ambasada României la Washington, lovită de coronavirus

Pandemia a lovit şi ambasada României din Washington, unde unul dintre angajaţi a fost infectat.

Românii sunt expuşi riscului şi în Catalonia, după ce instanţa Supremă regională a anulat măsurile de izolare impuse oraşului Lleida, în care locuisec sute de muncitori sezonieri.

Citește și:

Noi state din Europa au închis granițele pentru români. Restricții de călătorie în 20 țări europene, dintre care 14 din UE

Apariţia noilor focare aduce noi restricţii şi în Marea Britanie. Din 24 iulie, masca de protecţie va fi obligatorie în magazine, iar cei care vor refuza să o poarte riscă o amendă de 100 de lire sterline.

Italia restituie Franţei o operă atribuită lui Banksy furată de la Bataclan... Și-a atârnat copilul de marginea prăpastiei, ca să aibă de ce să râdă! Imagini uluitoare! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x