Antena Căutare

Osama bin Laden vedea cu un singur ochi. Actualul lider al-Qaida a facut dezvaluiri despre viata lui

Osama bin Laden nu vedea cu un ochi din cauza unui accident suferit in tinerete la ochiul drept. Informatia a fost dezvaluita de actualul lider al al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, care a dat publicitatii o inregistrare video in care vorbeste despre viata predecesorului sau.

Potrivit Mediafax, al-Zawahiri a difuzat inregistrarea pe un site de promovare a jihadului. In clipul intitulat "Zilele cu imamul”, liderul organizatiei teoriste vorbeste despre viata lui bin Laden, care a fost ucis in mai 2011, in timpul unui raid al unui comando american.

Ayman al-Zawahiri a dezvaluit faptul ca bin Laden nu mai vedea cu un ochi dupa un accident suferit in copilarie. De asemenea, a povestit ca fostul lider al-Qaida a fost membru al aripii saudite a Fratilor Musulmani. A fost exclus din aceasta organizatie pentru ca a vrut sa lupte impotriva Uniunii Sovietice in anii '80. El a sfidat ordinele Fratilor Musulmani si a mers sa lupte in armata.

Inregistrarea video facuta publica de Ayman al-Zawahiri este cea de-a 14-a din acest an. Noul lider al organizatiei teroriste este cel mai cautat om din lume. Autoritatile americane ofera o recompensa de 25 de milioane pentru prinderea lui.

Foto: Hepta

Peste 100 de oameni mor zilnic in urma conflictelor din Siria... Referendum pentru legalizarea marijuanei, in trei state americane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x