Antena Căutare

Osama bin Laden vedea cu un singur ochi. Actualul lider al-Qaida a facut dezvaluiri despre viata lui

Osama bin Laden nu vedea cu un ochi din cauza unui accident suferit in tinerete la ochiul drept. Informatia a fost dezvaluita de actualul lider al al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, care a dat publicitatii o inregistrare video in care vorbeste despre viata predecesorului sau.

Potrivit Mediafax, al-Zawahiri a difuzat inregistrarea pe un site de promovare a jihadului. In clipul intitulat "Zilele cu imamul”, liderul organizatiei teoriste vorbeste despre viata lui bin Laden, care a fost ucis in mai 2011, in timpul unui raid al unui comando american.

Ayman al-Zawahiri a dezvaluit faptul ca bin Laden nu mai vedea cu un ochi dupa un accident suferit in copilarie. De asemenea, a povestit ca fostul lider al-Qaida a fost membru al aripii saudite a Fratilor Musulmani. A fost exclus din aceasta organizatie pentru ca a vrut sa lupte impotriva Uniunii Sovietice in anii '80. El a sfidat ordinele Fratilor Musulmani si a mers sa lupte in armata.

Inregistrarea video facuta publica de Ayman al-Zawahiri este cea de-a 14-a din acest an. Noul lider al organizatiei teroriste este cel mai cautat om din lume. Autoritatile americane ofera o recompensa de 25 de milioane pentru prinderea lui.

Foto: Hepta

Peste 100 de oameni mor zilnic in urma conflictelor din Siria... Referendum pentru legalizarea marijuanei, in trei state americane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x