Antena Căutare

Papa Francisc, țintă ușoară pentru copii. O fetiţă de trei ani a încercat să îi ”fure” boneta papală (VIDEO)

Estella Westrick, o fetiţă în vârstă de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, când, în timpul unei întâlniri cu papa Francisc, i-a ”furat” suveranului pontif boneta papală pentru câteva secunde, informează CNN.

Estella Westrick, o fetiţă în vârstă de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, când, în timpul unei întâlniri cu papa Francisc, i-a ”furat” suveranului pontif boneta papală pentru câteva secunde, informează CNN.

Miercuri a fost prima zi pe care Estella Westrick a petrecut-o la Roma, însă ea a reuşit deja să se facă remarcată. Atunci când părinţii au dus-o în centrul oraşului pentru a se întâlni cu papa Francisc după tradiţionala audienţă papală din fiecare zi de miercuri, fetiţa în vârstă de trei ani a încercat să ”fure” boneta suveranului pontif.

O înregistrare video îl arată pe un consilier de la Vatican, cunoscut sub titulatura de ”Gentilom al Sanctităţii Sale”, ridicând-o în braţe pe micuţa Estella pentru ca aceasta să schimbe câteva cuvinte cu papa Francisc.

În timp ce papa Francisc o săruta pe obraji pe Estella, fetiţa a întins o mână spre boneta papală (”zucchetto”) şi a smuls-o de pe capul liderului religios de la Vatican.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Chiar înainte să o ridice în braţe, era puţin cam nervoasă”, a dezvăluit pentru CNN naşul de botez al fetiţei, Mountain Butorac, scrie news.ro. ”Apoi a furat boneta. A fost amuzant, toată lumea a râs, inclusiv papa”.

Estella, care locuieşte cu părinţii ei în Atlanta, se află în aceste zile la Roma pentru a îşi vizita naşul de botez. ”Aceasta este prima ei zi la Roma. Cine ştie ce va mai face şi mâine”, a adăugat, în glumă, Mountain Butorac.

Fata care ascunde un mare secret. Pare o adolescentă obișnuită, dar e total diferită de majoritatea pământenilor!... ATENTAT LA LONDRA. Incidentul de la Parlamentul britanic, atentat terorist? 12 persoane sunt rănite, după ce o maşină de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x