Antena Căutare

"Paris, un vis posibil": Batrani romani, furati si batuti de francezi

Ceea ce ar fi trebuit sa fie o calatorie de vis prin Europa s-a transformat in cosmar pentru un grup de varstnici din Focsani. Oamenii au ramas fara autocar la Bruxelles dupa ce, cu numai o zi in urma, trei dintre ei fusesera jefuiti la Paris.


"Trei persoane in varsta au fost agresate, luni dimineata si talharite de cetateni francezi. Au ramas fara acte de identitate, fara bani si cu una dintre ele am ajuns intr-o unitate spitaliceasca deoarece a fost lovita foarte grav si avea nevoie de ingrijiri medicale", a declarat directorul Filialei Crucea Rosie Vrancea, Rodica Davidean.

"In zona in care au fost agresati nu erau politisti. Grupul era foarte mare, format atat din femei, cat si din barbati, toti in varsta, si pur si simplu agresorii s-au napustit asupra lor, i-au doborat la pamant si le-au smuls gentile fie din mana, fie din jurul gatului", a adaugat Davidean.

Acum grupul de varstnici spera ca cei de la Consulatul Romaniei sa le asigure un mijloc de transport catre Berlin, de unde vor fi preluati de un autocar trimis de firma transportatoare din Romania. Calatoria s-a desfasurat sub sloganul "Paris, un vis posibil" avand ca punct de atractie maxima Franta.

Sursa: www.jurnalul.ro

Salt cu parasuta de la 36 de mii de metri altitudine... VIDEO Viktor Ianukovici s-a trezit cu o coroana in cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x