Antena Căutare

Peste 100 de persoane confirmate decedate in alunecari de teren in Uganda

Cel putin 106 cadavre au fost recuperate de catre autoritatile ugandeze in urma alunecarilor de teren care au avut loc in regiunea Muntelui Elgon, de la granita cu Kenya.

Bilantul insa ar putea fi mult mai tragic, fiindca autoritatile cauta inca 245 de persoane declarate disparute de catre familii sau rude. Atmata contribuie la cautari in zona in care a au avut loc luni noaptea aslunecarile de teren, in estul Ugandei, langa granita cu Kenya.

Din pacate ploile continua in regiune si se asteapta sa continue inca doua zile, ceea ce pune in pericol activitatea de salvare, fiindca sunt anuntate noi alunecari de teren.

Cel putin 3 sate au fost rase de alunecari iar incepand de astazi vor avea locceremonii funerare de masa pentru cele peste 100 de cadavre recuperate.

Deasemenea, inundatiile au distrus zeci de drumuri si de poduri din regiune. Muntele Elgon este al doilea ca inaltime din Uganda si se afla la 350 de kilometri de capitala Kampala.

Cea mai importanta retea mondiala de hackeri, neutralizata de Garda Civila spaniola si FBI... Barrack Obama, la un pas de a introduce reforma mult asteptata in sistemul de sanatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x