Antena Căutare

Peste 6.000 de oameni au cumpărat asigurări împotriva răpirilor extraterestre în valoare de 10 milioane de dolari

În zilele noastre, nu este înțelept să faci nimic fără asigurare, pentru că se întâmplă mereu lucruri.

În zilele noastre, nu este înțelept să faci nimic fără asigurare, pentru că se întâmplă mereu lucruri.

O veste bună, pentru cei 1.9 milioane de oameni care au dat clic pe "participarea" la recenta senzație virală "Storm Area 51, They Can not Stop All of Us", deoarece o companie oferă asigurări împotriva răpirilor extraterestre.

Agenția Saint Lawrence din Altamonte Springs, Florida, care este deținută de Mike St. Lawrence, oferă în prezent o asigurare de răpire estraterestră limitată sau cuprinzătoare. De asemenea, compania oferă asigurări de reîncarnare, asigurări de asteroizi și chiar asigurare pentru cei care frecventează zona 51, dar nu se mai întoarce în viață.

Potrivit companiei, o poliță de asigurare a răpirilor extraterestre, de exemplu, dacă există riscul expunerii la bordul unui OZN fără un consimțământ prealabil, poate fi cumpărată pentru o taxă unică de 24,95 USD, care include o copie pe suport de hârtie a politicii, sau această asigurarea poate fi achiziționată digital pentru o reducere de 19,95 USD.

Asigurarea are o acoperire de 10 milioane de dolari, în care e inclusă îngrijirea psihiatrică ambulatorie, "acoperirea sarcasmului" pentru membrii familiei necredincioase și acoperirea dublă a identității.

Peste 6.000 de oameni au cumpărat asigurări împotriva răpirilor extraterestre în valoare de 10 milioane de dolari

Mike St Lawrence spune că a vândut în jur de 6000 de asigurări după recentul eveniment de pe Facebook.

„Există o perioadă de reajustare dacă ați trecut prin așa ceva. Nu vreau să încerc să scot pe cineva. Oamenii care vin la mine, dacă cred că nu înțeleg termenii și condițiile, nu le voi vinde”, a declarat Mike.

De asemenea, la Mike nu vin doar oameni cu simțul umorului. Acesta întâlnește des cazuri în care oamenii vin și pretind cu adevărat că au fost răpiți de extratereștrii sau că au avut diverse experiențe cu aceștia.

Pentru cei care cred că St Lawrence nu va plăti niciodată, ei bine acesta a avut un caz în instanță. O persoană care cumpărase o asigurare a făcut plângere după ce a descoperit un corp străin la el în corp creat dintr-o substanță nepământească. Un profesor de la MIT a fost de acord cu pacientul și, ca atare, St Lawrence a trebuit să plătească un dolar pe an.

Conform politicilor asigurărilor, orice lucru neobișnuit este plătit în rate egale de un dolar pe an pentru 10 sau 20 de milioane de ani.

Sursă: UNILAD

Cruz-Diez, artistul din Venezuela, pionier al artei cinetice şi optice a murit la Paris... Rusia se pregătește să preia controlul total asupra Mării Negre! Avertismentul experților: „Consideră că teritoriul îi a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x