Antena Căutare

Pilot australian, investigat dupa o aventura amoroasa la inaltime

Un pilot al companiei de zbor Qantas este investigat de conducerea interna dupa ce in timpul unei curse Londra-Sydney s-a apropiat mai mult decat ar trebui de o pasagera, scrie Huffington Post.

Pilotul, al carui nume este pastrat sub anominat de companie, a fost vazut in timp ce statea pe picioarele unei pasagere, la clasa intai, scrie The Telegraph.

Acestia au desfacut apoi scaunele, transformandu-le intr-un pat si au tras perdelele pentru a se feri de privirile celorlalti pasageri.

Pilotul, chiar daca nu era pe tura sa si nu purta uniforma, a fost certat de echipaj pentru ca devine prea familiar cu femeia. Acesta a fost nevoit sa mearga la clasa economica, dar s-a intors sa-si ia ramas bun de la pasagera cand aceasta a debarcat in Singapore.

"Qantas este constienta de incidentul in care a fost implicat un membru al echipajului. Problema este acum investigata la nivel intern, in conformitate cu politica companiei"
, a spus un purtator de cuvant ziarului Herald Sun. "O interactiune de acest fel este totusi ceva ce nu poate fi pedepsit", a mai declarat acesta.

Totodata, asociatia de zbor din Australia si cea Internationala a Pilotilor si-au manifestat sprijinul fata de pilot.

Nu este prima oara cand incidente sexuale se petrec in timpul unui zbor al companiei Qantas. O stewardesa a avut in anul 2007 o aventura cu celebrul actor britanic Ralph Fiennes.

Foto: Alamy

Vinerea Neagra: Un american a murit calcat in picioare de ceilalti cumparatori din cauza reducerilor... Marea Britanie: o mama a racnit insulte rasiste, cu copilul pe genunchi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x