Antena Căutare

Pregatiri pentru ceremonia de investire a lui Barack Obama. Muzeul Figurilor de Ceara sarbatoreste in stil propriu

La Washington, se fac ultimele pregatiri pentru ceremonia de la 21 ianuarie, care va inaugura cel de-al doilea mandat prezidential al lui Barack Obama. In timp ce fanfarele si agentii de securitate fac repetitii neincetat, muzeul figurilor de ceara din oras a inceput, deja, sa sarbatoreasca, in felul sau, evenimentul

Fanfara oficiala a trupelor terestre ale Statelor Unite repeta, de cateva zile, programul pe care il va sustine la ceremonia din fata cladirii Congresului. Estrada pe care Barack Obama va depune juramantul este gata. Pentru ca totul sa se desfasoare cum trebuie, s-au facut si repetitii ale ceremoniei propriu-zise, cu participarea unor "dubluri" ale presedintelui si sotiei sale.

Barack si Michelle Obama au facut si un tur de onoare prin Washington, de aceasta data sub forma unor statui de ceara. Cele doua personaje au strabatut capitala federala pe platforma unui autobuz cu etaj. A fost modalitatea aleasa de Muzeul Figurilor de Ceara pentru a saluta inaugurarea celui de-al doilea mandat al lui Obama. La intoarcerea in muzeu, portretele sotilor Obama au fost intampinate de fostii presedinti Clinton si Kennedy si de sotiile lor, cu totii, fireste, tot de ceara.

Specialistii muzeului spun ca au modificat usor chipurile lui Michelle si Barack Obama pentru a reflecta trecerea timpului. Ei nu au prevazut, insa, surpriza pe care Prima Doamna le-a facut-o numerosilor sai admiratori: o noua coafura. A fost, probabil, un cadou pe care si l-a facut Michelle Obama la aniversarea de 49 de ani, pe care-i implineste chiar astazi. Fireste, darul cel mai pretios este chiar noul mandat pe care sotul sau il va incepe peste cateva zile.

Romania ar putea participa cu forte armate la misiune UE din Mali... Jakarta, paralizata de inundatii. 20.000 de oameni au fost nevoiti sa-si paraseasca locuintele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x