Antena Căutare

Preşedintele iranian Hassan Rouhani a făcut apel la unitate pentru a învinge în „războiul economic” impus de SUA

Preşedintele iranian Hassan Rouhani a făcut apel la unitate pentru a învinge în „războiul economic” impus ţării sale de Statele Unite, scrie Reuters.

Preşedintele iranian Hassan Rouhani a făcut apel la unitate pentru a învinge în „războiul economic” impus ţării sale de Statele Unite, scrie Reuters.

Rouhani a ţinut miercuri un discurs în care a descris sancţiunile impuse de SUA şi situaţia actuală drept „un război economic”.

„Trebuie să ne unim pentru a lupta împotriva şi a câştiga acest război economic pe care America l-a lansat împotriva Iranului”, a spus el în discursul televizat.

Preşedintele american Donald Trump a declarat, la finalul summit-ului G7, că este dispus să se întâlnească cu omologul iranian Hassan Rohani, „dacă circumstanţele sunt corecte”, după medieri făcute de Emmanuel Macron. În replică, preşedintele iranian a spus că Iranul nu va discuta cu Statele Unite până când nu vor fi ridicate toate sancţiunile impuse Teheranului.

Sursa : news.ro

Scrisoare dureroasă către familie: "Vreau mâncare și apă. Nu vreau să fiu lovit". Părinții îl băteau și îi vin... Regina Elizabeth II a aprobat suspendarea activităţii Parlamentului britanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x