Căutare Live

Au apărut primele filmări ale atacului de la Târgul de Crăciun din Strasbourg! Imagini desprinse parcă dintr-un film de groază

Pe rețelele de socializare au apărut deja filmulețe în care se poate observa teroarea prin care au trecut oamenii prezenți la Târgul de Crăciun din Strasbourg după ce un bărbat a atacat întreaga zonă.

Primele imagini video de la atacul armat din cadrul Târgului de Crăciun din Strasbourg! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Pe rețelele de socializare au apărut deja filmulețe în care se poate observa teroarea prin care au trecut oamenii prezenți la Târgul de Crăciun din Strasbourg după ce un bărbat a atacat întreaga zonă.

În urma atacului de la Strasbourg, 3 persoane au murit și 12 au fost grav rănite.
În filmulețul de mai jos, filmat din balconul unei clădiri din centru, se poate auzi disperarea care s-a instalat, imediat după ce atacatorul a deschis focul. Mai multe femei urlă speriate, iar la un moment dat se poate observa că un om se află la pământ. Încă nu se știe sigur dacă este unul dintre oamenii morți sau este grav rănit. Atacatorul nu a fost încă prins, dar a fost identificat.
Bărbatul, cu numele Cherif Chekatt, are 29 de ani și este născut la Strasbourg.
Tânărul a avut asupra sa un AK-74 și a deschis focul în trei locații din apropierea târgului de Crăciun din Strasbourg. Astăzi de dimineață, o armată de 350 de agenți de securitate este pe urmele sale.

Vezi filmulețul groazei:

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Bani mai mulți, de la 1 ianuarie 2019! Țara din Europa în care salariul minim va ajunge la 900 de euro...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri