Căutare Live

Prințul Harry s-a îmbrăcat în Moș Crăciun pentru a transmite un mesaj emoționant: „Da, pierderea unui părinte este incredibil de grea”

Prințul Harry și-a arătat partea sensibilă și amuzantă îmbrăcându-se ca Moșul, cu o burtă mare și cu o barbă. Acesta s-a deghizat pentru a trimite un mesaj copiilor ai căror părinţi au făcut parte din Forţele Armate Britanice.

Prințul Harry s-a îmbrăcat în Moș Crăciun

https://mylifestylemax.com/

Ducele de Sussex, în vârstă de 35 de ani, își începe emoționantul mesaj cu „ho ho ho”. Harry a cunoscut sentimentul piederii unui părinte în 1997, atunci când Prințesa Daiana a murit într-un accident de mașină.

„Am auzit că sunteţi 190 acolo, aşa că vă rog să faceţo cât de mult haos posibil. Totodată, vreau să vă încurajez să vă uitaţi în jurul vostru şi să vedeţi că faceţi parte dintr-o familie. Pe o mare parte din voi v-am întâlnit anul trecut şi ştiu cât de puternici sunteţi. Da, pierderea unui părinte este incredibil de grea, dar ştiu şi că fiecare dintre voi, încuranjându-vă reciproc, veţi avea un viitor uimitor şi un Crăciun fantastic! Părinţii voştri nu vor fi uitaţi niciodată! Sper din tot sufletul că veţi pleca de la petrecere cu un zâmbet larg pe faţă, iar cei mai mici dintre voi probabil plini de mâncare“, a spus Ducele de Sussex.

Citește și: Prințul Harry și Meghan încalcă din nou protocolul regal! Acești vor petrece sărbătorile de iarnă departe de Familia Regală

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Candidatul opoziţiei în alegerile prezidenţiale din Croaţia, Zoran Milanovici, pe primul loc în rezultatele preliminare...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri