Antena Căutare

Prințul Philip, operat de urgență la 96 de ani. Soţul Reginei Elisabeta a ajuns la spital. Doctorii spun că intervenția nu suporta amânare! În ce stare se află Alteța Sa Regală

Prințul Philip a suferit o intervenție chirurgicală de înlocuire de șold. Alteța va mai rămâne în spital pentru câteva zile, pentru a se recupera, a anunțat Palatul Buckingham.

Prințul Philip a suferit o intervenție chirurgicală de înlocuire de șold. Alteța va mai rămâne în spital pentru câteva zile, pentru a se recupera, a anunțat Palatul Buckingham.

Prințul Philip, în vârstă de 96 de ani, a fost internat la spitalul King Edward VII, din Londra, pentru a fi operat la șold. Operația a avut loc ieri, 4 aprilie, scrie The Guardian, care a preluat informația oficială anunțată de Palatul Buckingham.

„Alteţa Sa Ducele de Edinburgh a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra, în vederea unei operaţii la şold”, iar vestea internării a venit la doar câteva zile după ce acesta a lipsit de la ceremonia tradițională de duminica Paștilor de la Castelul Windsor, din weekend.

Din cauza vârstei înaintate, prințul Philip a decis toamna trecută retragerea din angajamentele sale publice.

„Ducele de Edinburgh a suferit o operaţie de înlocuire de şold reuşită. Se recuperează în mod satisfăcător în acest stadiu incipient”, a precizat Palatul Buckingham.

Palatul a mai specificat că Prințul Philip va mai rămâne în spital pentru o perioadă, adăugând că se află „într-o dispoziție bună”.

Informație bombă. Mark Zuckerberg a recunoscut că Facebook MONITORIZEAZĂ toate mesajele trimise pe rețeaua de socializar... Cântărețul Kenny Rogers, forțat să-și anuleze mai multe concerte: ”Medicii i-au recomandat să se concentreze pe recupera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x