Antena Căutare

Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei! A închiriat un hotel întreg pentru haremul lui! VIDEO

Regele Maha Vajiralongkorn al Thailandei, în vârstă de 67 de ani, a închiriat fiecare cameră a unui hotel din Germania pentru el și un harem format din 20 de femei. 

„Deci el este incredibil de rezistent”, a glumit Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, care a prezentat știrea, la rubrica „Smiley News”, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Deși cele mai multe hotelurilor germane s-au închis din cauza pandemiei, Grand Hotel Sonnenbichl a solicitat și a primit un permis special pentru adăpostirea regelui și a companiei sale.

Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă și acces la pârtiile de schi private.

Confirmând că niciunui alt invitat nu i-a fost permis să stea la hotel, un purtător de cuvânt al primăriei din Garmisch-Partenkirchen a spus că „s-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”.

Se presupune că regele a trimis 119 servitori înapoi la Bangkok, deoarece erau suspectaţi de coronavirus.

Deşi insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune pedepsită cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore.

Thailanda are peste 900de cazuri confirmate de coronavirus, dintre care patru au fost fatale. A fost prima ţară din afara Chinei care a înregistrat un caz de virus în ianuarie.

Cineastul John Krasinski a prezentat pe YouTube un show dedicat „ştirilor pozitive” şi l-a avut invitat pe actorul Steve... Organizaţia Mondială a Sănătăţii: Vaccinaţi nou-născuţii conform graficului de imunizare, acordaţi prioritate vaccinuril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x