Antena Căutare

Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie drastică! A spus "STOP"!

Regina Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh în viață din lume, iar în istoria Marii Britanii are cea mai lungă domnie, depășind-o pe regina Victoria la 9 septembrie 2015.

Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie drastică! A spus "STOP"! Galerie
Regina Elisabeta

A domnit mai mult decât cei patru precursori ai ei la un loc (Eduard al VII-lea, George al V-lea, Eduard al VIII-lea și George al VI-lea). Jubileele de Argint, de Aur și de Diamant ale reginei Elisabeta a II-a s-au sărbătorit în 1977, 2002 și respectiv 2012.

Palatul Buckingham a anuntat că noile ținute concepute pentru regina Elisabeta a II-a nu vor mai fi facute din blană naturala. Decizia este luata pentru a nu mai incuraja exploatarea animalelor si uciderea lor in scop estetic. In declarație se precizeaza, totodata, faptul că „regina va continua să poarte ținutele existente deja în garderoba ei.”

Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie drastică! A spus "STOP"!

Decizia a mulțumit activiștii pentru drepturile animalelor, care au criticat uneori monarhul pentru piesele din blană din colecția ei de haine de designer.

Claire Bass, directorul Humane Society International din Marea Britanie, spune că „sunt încântați că Majestatea Sa a acceptat oficial sa i se confectioneze haine.”

Macron consideră că NATO se află în ”moarte cerebrală”, îl atacă dur pe Trump şi Turcia şi pledează în favoarea Europei ... Doi iranieni, găsiţi vinovaţi, în SUA, de spionarea unor opozanţi ai Teheranului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x