Antena Căutare

Marea Britanie a depăşit pragul de 38.000 de morţi din cauza covid-19 la începutul lui mai

Un prag de 38.000 de morţi din cauza covid-19 sau presupuse ca având legătură cu epidemia noului coronavirus a fost depăşit la începutul lui mai în Rehatul Unit, una dintre cele mai îndoliate ţări din Europa, scrie Reuters, pe baza unor date anunţate marţi de către Oficiul Naţional brtianic de Statistică (ONS).

Potrivit ONS, 34.978 de decese au fost înregistrate până la 1 mai în Anglia şi Ţara Galilor.

Acest bilanţ a crescut la 38.289 de morţi la 3 mai, adăugând bilanţurile din Scoţia şi Irlanda de Nord, potrivit Reuters.

ONS precizează că a înregistrat 17.953 de decese - indiferent de cauză - în săptămâna care s-a încheiat la 1 mai - adică cu 8.012 mai multe decât în această perioadă a anului în mod normal.

O comparare a bilanţurilor covid-19 ale ţărilor este complicată de metodele de înregistrare, foarte diferite de la o ţară la alta, în funcţie de faptul dacă ia în calcul sau nu, pe lângă morţile din spitale, decese înregistrate în aziluri de bătrâni sau acasă.

Sursa : news.ro

Zeci de morţi şi răniţi într-un atac sinucigaş în cursul unor funeralii în estul Afganistanului... Incendiu devastator la un spital COVID-19. Cinci pacienți, conectați la ventilatoare, au murit, arși de vii, în saloane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x