Antena Căutare

Romanca din Elvetia, condamnata pentru rapirea unui copil din Timisoara

Constanta Albumel, un medic psihiatru, de origine romana, din Elvetia, a fost condamnata de un tribunal din Zurich la trei ani de ani de inchisoare pentru ca a rapit o fetita din Romania astfel incat mama ei moarta sa se poata "reincarna", informeaza Daily Mail.

Constanta Albumel, in varsta de 40 de ani, si sotul ei, care lucreaza pentru o banca elvetiana, au plecat in octombrie 2009 din orasul in care locuiau, Zurich, catre Timisoara, de unde au furat un copil dintr-un spital local. Mama a doi copii, cu cetatenie elvetiana, dar originara din Bucuresti, ea a devenit obsedata de ideea de a lua o fetita din Romania pentru ca mama ei moarta sa se poata reincarna.

Sotul ei a fost de acord cu planul, deoarece femeia l-a amenintat cu divortul. El a taiat o gaura in gardul spitalului de copii din Timisoara, prin care Constanta Albumel s-a strecurat in curte si a rapit o fetita. Cei doi s-au intors la Zurich si, folosind acte false, au inregistrat copilul ca fiind al lor.

Politia din Romania a alertat Interpol si dupa doua luni cei doi au fost arestati.

Copilul a fost redat parintilor, care au primit compensatii in valoare de 33.000 de lire sterline (41.000 de euro).

O aeronava cu destinatia Timisoara, oprita la sol dupa izbucnirea unui incendiu... Pentagonul a pus la punct planul de atac impotriva Iranului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x