Antena Căutare

Românii le-au dat curaj francezilor. Parisul, luat cu asalt de protestatari: "România oferă un exemplu serios"

Peste 6.000 de oameni au anunţat pe Facebook că vor lua parte duminică după-amiază la un protest faţă de corupţie organizat la Paris, inspirat din manifestaţiile din România.

Peste 6.000 de oameni au anunţat pe Facebook că vor lua parte duminică după-amiază la un protest faţă de corupţie organizat la Paris, inspirat din manifestaţiile din România, scrie news.ro.

De asemenea, 30.000 de oameni s-au declarat interesaţi de eveniment.

“Tuturor celor care cred că nu mai este tolerabil să fim guvernaţi de un corp ales care are posibilitatea de a practica inversul a ceea ce apără, SĂ NE UNIM ŞI SĂ NE EXPRIMĂM! Tuturor celor care nu sunt convinşi de scuzele şi comunicarea oficială a lui Francois Fillon, aşa cum a fost şi cazul lui Jerome Cahuzac înaintea lui, şi potenţial de fiecare politician aflat într-o poziţie de a deturna bunuri publice în scopuri private sau de a se găsi în situaţie de conflict de interese, SĂ NE UNIM ŞI SĂ NE EXPRIMĂM!”, a scris organizatorul mişcării de protest pe pagina de Facebook a evenimentului ce urmează să aibă loc la ora locală 15 (16 ora României).

Organizatorul cere, printre altele, reglementarea strictă a integrităţii aleşilor, „pentru ca legea să se aplice universal şi să nu îi excludă pe cei care sunt aleşi pentru a o aplica”, dar şi o “solidaritate şi o coeziune socială veritabile”, care să respingă “orice formă de rasism sau discriminare pe criterii de sex”.

“Nu vom fi singurii care ne vom face auziţi, România, printre alţii, oferă un exemplu serios în acest moment”, a adăugat el.

Iniţiatorul mişcării se descrie drept un cetăţean fără niciun fel de afiliere politică sau sindicală.

Sursa foto: news.ro

Polonia introduce o nouă bancnotă. Valoarea bancnotei de 500 de zolți este de peste 100 de euro!... Un pilot... debusolat. Un avion militar a aterizat pe o autostradă din Kazakshtan. Imaginile astea sunt prea tari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x