Antena Căutare

Romanii, o amenintare pentru englezi? 100 romani si bulgari se angajeaza zilnic in Marea Britanie

Presa britanica a dezvaluit cifre ingrijoratoare pentru englezi. Conform statisticilor ONS, 100 romani si bulgari se angajeaza zilnic in tara, iar numarul imigrantilor din tarile Europei de Est a crescut cu o treime fata de anul trecut.

Conform Oficiului National de Statistica din Marea Britanie, numarul romanilor si bulgarilor care au imigrat in Anglia se ridica la 141.000, cu o treime mai mult decat anul trecut. Odata ajunsi aici, romanii si bulgarii isi gasesc rapid job, fiind preferati de angajatorii britanici, inaintea englezilor.

Deocamdata, ei pot lucra aici daca au primit autorizatie de munca, sunt liberprofesionisti sau au fost chemati in tara pentru a lucra pe durata a maxim sase luni. Din ianuarie 2014, lucrurile se schimba iar restrictiile vor fi ridicate.

Mark Harper, ministrul responsabil de imigranti, a spus ca: "Aceste cifre arata ca am construit un sistem de imigratie care functioneaza in interesul natiunii. Cresterea numarului de angajati este benefica pentru cetatenii britanici iar noi inca atragem imigranti talentati care vin sa lucreze unde avem nevoie."

foto: planetcabinet.com


Ultima ora! Stare de urgenta in Cairo: Peste 400 de morti, printre care si jurnalisti... UPDATE! Egipt: Peste 400 de oameni si-au pierdut viata in confruntarile violente din Cairo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x