Antena Căutare

Șase tineri faimoși pe Instagram, morți după ce avionul privat în care se aflau s-a prăbușit! Videoclipul făcut public pe internet cu puțin timp înainte de tragedie

Șase tineri faimoși, între care cinci bărbați și o femeie, și-au pierdut viețile după ce un avion privat în care se aflau s-a prăbușit în Arizona, luni seară. Înainte de tragedie, însă, ei au făcut public un clip pe rețelele de socializare.

Șase tineri faimoși, între care cinci bărbați și o femeie, și-au pierdut viețile după ce un avion privat în care se aflau s-a prăbușit în Arizona, luni seară. Înainte de tragedie, însă, ei au făcut public un clip pe rețelele de socializare.

Cinci bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, care se îndreptau spre Los Angeles, într-un avion privat, și-au pierdut viețile după ce aeronava în care se aflau s-a prăbușit pe un teren de golf din Arizona, la 15 minute de la decolare.

Potrivit presei americane, pilotul nu a raportat că ar fi probleme la bord, în timpul ultimei discuții cu turnul de control.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Aveți vreo dificultate”, îl întreabă un controlor de trafic aerian pe pilotul de 28 de ani. „Suntem bine, e doar o lecție”, a răspuns Pedroza, pilotul, cu puțin timp înainte ca avionul să se prăbușească.

Mariah Sunshine Coogan, model și influencer, a fost una dintre victime. Cu puțin timp înainte de tragedie, tânăra în vârstă de 23 de ani a făcut public un videoclip pe Instagram, în care apărea la bordul aeronavei care s-a prăbușit.

Printre victime se numără și Pedroza, care lucra ca host într-un club de noapte și care avea 12.000 de urmăritori pe Intagram, dar și Patel, care avea peste 44.000 de foloweri.

Deocamdată nu se cunosc care sunt cauzele accidentului aviatic.

TRAGEDIE AVIATICĂ ALGERIA: 257 de oameni au murit în cel mai grav accident aviatic după dispariţia aeronavei Malaezia Ai... Avertisment DE ULTIMĂ ORĂ pentru România. Schimbările CARE PROVOACĂ îngrijorare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x