Antena Căutare

Secretele lui Donald. Cinci lucruri neștiute despre copiii viitorului președinte al Statelor Unite ale Americii!

Donald Trump este unul dintre cei mai controversați lideri care au ajuns la Casa Albă. Dacă despre cariera politică și profesională s-au scris și s-au spus multe, viața personală a viitorului președinte reprezintă un izvor nesecat pentru presa tabloidă

Donald Trump este unul dintre cei mai controversați lideri care au ajuns la Casa Albă. Dacă despre cariera politică și profesională s-au scris și s-au spus multe, viața personală a viitorului președinte reprezintă un izvor nesecat pentru presa tabloidă.

Magnatul este tatăl a cinci copii, iar multe dintre secretele lui Donald sunt legate de numele acestuia.

1. Donald jr. este primul născut. Are 37 de ani și este vicepreședinte executiv al puternicei firme pe care familia sa o deține. Acesta este un mare pasionat de vântătoare, fiind celebre fotografiile publicate de TMZ, în care Junior participă la un safari pe tărâmuri africane. Donald jr. este căsătorit cu top modelul Vanessa Haydon încă din 2005.

2. Ivanka Trump este considerată fiica favorită a viitorului președinte american. Frumoasa blondă în vârstă de 35 de ani a devenit o femeie de afaceri de mare succes. Pe lângă bussines-ul familiei, Ivanka activează încă în domeniul modei. Un scandal uriaș a izbucnit în SUA după ce o linie de pantofi a domnișoarei Trump a fost retrasă de pe piață pentru că materialele din China din care erau confecționați erau inflamabile. Ivanka Trump nu a avut nicio problemă atunci când a fost invitată să pozeze goală.

3. Tiffany Trump nu a fost popularizată de presă. Este o blondă superbă, care s-a născut din căsătoria lui Donald cu Marla Maples și, potrivit presei de peste Atlantic, a jucat un rol important în campania electorală a tatălui său. Postările sale nenumărate pe rețelele de socializare par să fi fost decisive pentru obținerea unui scor bun de către viitorul președinte.

4. Eric Trump, al treilea copil al lui Donald, are o pasiune asemănătoare cu cea a fratelui mai mare. Adoră să vâneze, dar are și o pasiune mult mai apreciabilă. Eric este unul dintre cei mai mari filantropi din Statele Unite, sumele mari donate la diverse evenimente caritabile ajutând multe persoane nevoiașe.

5. Barron Trump este mezinul familiei prezidențiale și unuicul fiu pe care Donald îl are împreună cu actuala sa soție, Melania. Potrivit declarațiilor părinților săi, Barron este împătimit de sport, fiind un adversar redutabil pentru tatăl său în partidele de golf de pe domeniul Trump. Presa a remarcat că Barron este o copie fidelă a tatălui său, alegându-și vestimentațiile în funcție de cum se îmbracă viitorul președinte.

Cel puțin cinci morți și peste 12 răniți. Atac armat surprins de camerele de supraveghere, într-un club din Mexic... Pericol pentru cei din oraș! Lupii au început să se apropie tot mai mult de Paris!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x