Antena Căutare

Seful OMV, pus sub acuzare pentru tranzactii in baza unor informatii privilegiate

Directorul general al grupului OMV, Wolfgang Ruttenstorfer, este acuzat de efectuarea de tranzactii in baza unor informatii cu caracter privilegiat, a anuntat, miercuri, procuratura din Viena, citata de Reuters

"Procuratura il pune sub acuzare pentru tranzactii in baza unor informatii cu caracter privilegiat", a declarat purtatorul de cuvant al procuraturii, Thomas Vecsey, referitor la directorul general al OMV.

Reprezentantii grupului OMV nu au fost disponibili imediat pentru comentarii. Investigatia care a precedat punerea sub acuzare dureaza de mai multe luni.

OMV este actionarul majoritar al Petrom (SNP), cea mai mare companie romaneasca, si detine totodata in Romania o retea de benzinarii sub brandul propriu. Grupul controleaza 51% din actiunile Petrom, Ministerul Economiei are o participatie de 20,6%, iar Fondul Proprietatea detine o participatie de 20,11%, restul titlurilor fiind listate la bursa.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: industriemagazin.net

Alerta terorista in Germania. Nivelul de securitate, ridicat... Tensiuni intre Ucraina si Moldova, dupa demontarea unor semne de demarcatie a frontierei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x