Antena Căutare

SOCANT! Ultimul elefant de circ din Marea Britanie, injunghiat si chinuit de un ingrijitor roman

Anne, ultimul elefant de circ din Marea Britanie, in varsta de 58 de ani, a fost batut cu brutalitate in repetate randuri de catre un ingrijitor roman, relateaza Daily Mail.

Faptele romanului au fost scoase la iveala de o camera ascunsa, care a surprins loviturile si tratamentul violent la care a fost supus animalul. Elefantul a fost legat de picior, batut, injunghiat cu o furca, lovit in burta si in cap de zeci de ori.

Camera a fost instalata de o organizatie pentru protectia animalelor, care a primit mai multe sesizari si era ingrijorata de starea animalului.

Romanul, care era platit cu 8000 de lire sterline pe an, va fi concediat, conform declaratiilor facute de patronul circului.

Organizatiile de protectie a animalelor au solicitat Guvernului britanic sa interzica folosirea animalelor salbatice in circuri.

Patronul circului a fost somat in trecut de mai multe ori de catre Protectia Animalelor sa cedeze elefantul, dar acesta a refuzat.

Dupa scandalul cu filmarea ascunsa acesta a declarat ca daca se va gasi o locatie adecvata pentru Anne, va renunta la ea si o va ceda.

Anne este cel mai batran elefant din Europa. Aceasta se afla in posesia circului din anul 1950 si sufera de artrita. Speranta de viata a elefantilor este de aproximativ 70 de ani.

Fukushima: Nivelul de iod in apa marii, de 1.250 de ori mai mare decat normal!... Londra: 200 de arestari si 66 de raniti in urma protestelor violente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x