Antena Căutare

Spania: Protestele impotriva masurilor de austeritate iau amploare

Spaniolii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva noului plan de austeritate adoptat de guvern. Centrul Madridului a fost invadat, joi seara, de sute de oameni.

Protestatarii se opun planului de austeritate adoptat de guvernul spaniol care prevedere o crestere a TVA si reduceri in administratia publica.

Spaniolii au ocupat marile bulevarde din centrul Madridului, poarta steaguri si pancarte si striga lozinci. "Mainile in aer, acesta este un jaf" sau "Rajoy ne fura" se numara printre mesajele scandate de multime.

Nemultumirea spaniolilor a fost amplificata de noile masuri luate de oficiali, in conditiile in care rata somajului a atins aproape 25%.

FOTO: EPA / Intact Images

Afla cine este teroristul care a comis atentatul de la Burgas!... Teroristul de la Burgas a trecut prin Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x