Antena Căutare

SUA: Omul cu transplant de fata si-a aratat in premiera noul chip!

Primul american caruia i s-a transplantat, cu succes, intreaga fata si-a aratat, ieri, pentru prima data, noua infatisare. El le-a multumit medicilor care au reusit operatia si mai ales familiei donatorului care i-a permis sa arate, din nou, ca o fiinta umana.

Dallas Wiens, un muncitor rural din Texas, a suferit un accident teribil in noiembrie 2008, in timp ce repara o biserica. Dupa ce a atins cu capul un cablu de inalta tensiune, arsurile i-au distrus pur si simplu fata si l-au lasat fara vaz si fara miros.

In luna martie, Wiens a fost supus unei operatii care a durat 15 ore, cu participarea a 30 de medici si asistenti. El a primit nasul, buzele, pielea, nervii si muschii fetei prelevati de la un donator decedat, ramas anonim.

Daca noua sa infatisare ramane cam ciudata, Wiens a primit deja aprecierea persoanei care conteaza cel mai mult pentru el: fiica lui.

Operatia lui Wiens a fost finantata de armata americana, care spera ca soldatii cu fata mutilata in lupta vor putea fi tratati in acelasi fel.

El si-a recapatat si simtul mirosului, dar continua tratamentul pentru a-si putea controla pe deplin muschii noii fete.



klewtv.com
Fiul lui bin Laden: Tata nu a murit!... Hillary Clinton, scoasa din poza cu Obama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x