Antena Căutare

SUA: republicanii s-au opus scaderii impozitelor pe venit. Obama, furios!

Camera Reprezentantilor din SUA a respins masura prin care impozitele americanilor urmau sa fie scazute, iar perioada de ajutor de somaj sa fie extinsa cu doua luni.

Presedintele Obama a declarat in cadrul unei conferinte la Casa Alba ca republicanii sunt responsabili pentru ceea ce ar putea insemna scaderea nivelului de trai al americanilor. Potrivit CBS News, o mare parte a parlamentarilor partidului de opozitie au refuzat sa voteze propunerea legislativa.

Initiativa legislativa a democratilor ar fi putut duce la scaderea taxelor pentru mai mult de 160 de milioane de cetateni. Impozitul pe venit ar fi urmat sa fie redus. De asemenea, americanii fara un loc de munca ar fi putut sa beneficieze de o perioada mai lunga de ajutor de somaj. Din cauza ca aceasta masura nu a fost aprobata, este posibil ca valoarea impozitelor sa creasca pana la inceputul anului viitor.

Mai mult, milioane de americani risca sa ramana fara ajutor de somaj. Parlamentarii americani au la dispozitie doar cateva zile sa ajunga la un compromis.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Avion prabusit in Statelor Unite: 5 morti, printre care doi copii... Opiniile lui Dominique Strauss-Kahn deranjeaza guvernul francez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x