Antena Căutare

Virusul Covid-19 a fost făcut într-un laborator din Wuhan, spun americanii. SUA susțin că au "dovezi semnificative"

SUA au ''dovezi semnificative'' că noul tip de coronavirus provine dintr-un laborator din Wuhan. Americanii sunt tot mai hotărâți să ajungă la certitudinea că acest Covid-19 a fost creat în China, susțin oficialii țării.

Virusul Covid-19 a fost făcut într-un laborator din Wuhan, spun americanii. SUA susțin că au "dovezi semnificative"
SUA spun că au dovezi care arată că virusul a fost creat într-un laborator din China | Hepta

SUA au ''dovezi semnificative'' că noul tip de coronavirus provine dintr-un laborator din Wuhan, China, dar nu au ''certitudinea'', a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, secretarul de stat american Mike Pompeo.

Întrebat despre afirmaţiile mai multor responsabili americani, care nu coincid asupra acestui subiect-cheie, secretarul de stat a dat asigurări că nu există nicio incoerenţă: ''Nu avem certitudinea şi există dovezi semnificative că acesta provine din laborator, aceste afirmaţii sunt adevărate'', a precizat responsabilul american.

Citește și: „Eu am adus COVID-19 în Europa, în decembrie!” Posibilul „pacient zero” rupe tăcerea! Cum a fost infectat și ce simptome a avut?

2.333 de decese provocate de noul coronavirus în ultimele 24 de ore, în SUA

Cu 2.333 de decese provocate de noul coronavirus în ultimele 24 de ore, bilanţul zilnic înregistrat marţi în Statele Unite a fost în creştere, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, informează AFP.

Citește și: O celulă din organismul uman, cheia unui nou tratament pentru COVID-19: „Elimină coronavirusul și poate preveni infectarea”

În ziua precedentă, în SUA a fost raportat cel mai scăzut bilanţ cotidian de decese din ultima lună: 1.015 de cazuri. Potrivit ultimelor actualizări, bilanţul total al deceselor provocate de COVID-19 pe teritoriul SUA a ajuns la 71.022.

Statele Unite au, de asemenea, cel mai mare ridicat bilanţ al persoanelor diagnosticate cu COVID-19, cu peste 1.2 milioane de cazuri raportate.

Supermarket inundat cu alcool, după ce un angajat a distrus rafturile! Bărbatul din Rusia aflase că va fi concendiat | G... Riscăm să se întoarcem în case! Organizația Mondială a Sănătății, semnal dur de alarmă după primele măsuri de relaxare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x